El Vendrell posa punt i final al circuit català infantil

Emocionant la tarda que es va viure al Pavelló Municipal d’El Vendrell el passat 25 de març amb la disputa de la Supercopa de Catalunya Infantil que va enfrontar judokes d’arreu de Catalunya.

La competició va comptar amb una alta participació, a més de combats d’alta exigència; fet que va suposar la confluència de dos factors determinants: quantitat i qualitat.

Aquesta prova va ser la darrera puntuable per tal de definir l’equip que participarà al Campionat d’Espanya integrant la selecció catalana i que es formarà a partir dels resultats de les diferents competicions puntuables del calendari.

En categoria femenina, el domini va ser per a Valle González (Badia) a -36 kg, Olga Juàrez (Esport-7) a -40 kg, Iris Alsina (Moià) a -44 kg, Nora Guerrero (Vital Esport) a -48 kg, Clàudia Solà (Associació Girona Judo) a -52 kg, Marina Hidalgo (Maristes Sant Joan) a -57 kg, Laura Cazallas (Vital Esport) a -63 kg i Ainhoa López (Judo TAO) a +63 kg.

Quant als nois, les medalles d’or se les van penjar Ahmed Mssahal (Moià) a -38 kg, Daniil Oganesyan (Nova Unió) a -42 kg, Marc Bechdeju (Associació Girona Judo) a -46 kg, Josep Hernàndez (Associació Girona Judo) a -50 kg, David Peralta (Dojo Lleida) a -55 kg, Marcel Porti (Esport-7) a -60 kg, Kindi Ba (Associació Girona Judo) a -66 kg i Kaisan Molina (La Llagosta) a +66 kg.

Les medalles les van entregar el Delegat Territorial de la Secretaria General de l’Esport a Tarragona, Joan Plana; el Regidor d’Esports de l’Ajuntament d’El Vendrell, Ferran Trillas; juntament amb el President de la Federació, Fermín Parra.

Fermín Parra va aprofitar l’ocasió per lliurar una placa d’agraïment a ambdues personalitats institucionals pel suport rebut per tal d’acollir aquesta competició a la localitat. Des de la Federació també agraïm la disposició del Judo Vendrell en l’organització del Campionat.