El judo s’acomiada de Castelldefels per la porta gran amb 9 Campions Olímpics al tatami


Com és habitual des de fa gairebé 30 anys, una marea de judokes envaeix aquests primers dies de juliol la ciutat de Castelldefels. La localitat del Baix Llobregat acull des de dilluns l’EJU Training Camp, enguany amb récord d'assistència: gairebé 900 judokes vinguts de tot el món que participen en aquest camp d'entrenament.

9 dels 14 Campions Olímpics a Rio de Janeiro 2016 i 12 dels vigents campions del món són els caps de cartell d’aquesta gran cita que un cop més compta amb presència catalana, que no perd l’ocasió per seguir progressant i preparar els propers compromisos.

Els equips del Japó, Rússia, França, Corea, Alemanya, Azerbaidjan, Regne Unit, Estats Units, Brasil, Holanda, Geòrgia, Sèrbia, Israel, Puerto Rico, Kosovo, Bèlgica, Canadà, Ucraïna, Panamà, Kazakhstan, Marroc, Mèxic, Itàlia ... converteixen aquesta cita, en la més important del món del judo.

El camp d'entrenament organitzat per la Reial Federació Espanyola de Judo, amb el suport de l'European Judo Union, atreu també a importants mitjans de comunicació, majoritàriament japonesos, que viatgen durant aquesta setmana fins a Castelldefels per no perdre detall de l'actualitat dels seus esportistes .

Els entrenaments continuaran fins divendres, dia en què es clourà el Training Camp i es posarà el punt i final a aquest Training Camp: el Judo s'acomiada de Castelldefels, l’any vinent serà la ciutat d'Alacant l’encarregada d’acollir aquest esdeveniment, segons el que apunta la Federació Espanyola.Fotos: RFEJUDO