El Club Judo Rei a l´European Cup de Praga


Del 24 al 26 de juliol d´enguany, els judokes del club Judo Rei Oriol Subirana, Marta Also i Mireia Lapuerta, acompanyats pel seu entrenador Daniel rey, es van desplaçar fins a Praga per disputar la European Cup Júnior, on hi participaven 400 judoques de 36 paisos diferents.

Malauradament, es van perdre alguns combats per molt poc, malgrat fossin contra judoques de primer nivell. En -55 Kg, L´Oriol va perdre en segona ronda contra el Kazajistanés  Kanat Seilkhan, seté del món i en repesca va perdre contra el moldau Mihail Doncila per un sido.  La Marta va guanyar el primer combat a la hongaresa Fatime Beringer per ippon de luxació, després va perdre contra la turca Gulkader senturk (tercera del rànking mundial i tercera d´Europa) i a  la repesca va perdre amb la representant de Kazajistàn Azinat Khazh per tres sidos a dos. 

La Mireia va guanyar en primer lloc a la judoka hongaresa Ditta Lukacs per wazari i dos yukos, i seguidament va perdre la semifinal contra la brasilera Larissa Farias, sotscampiona del món i número 1 del món, per dos sidos a un en un combat molt disputat. El tercer lloc el disputa contra la turca Melisa Cakmakli, sotscampiona d´Europa i tercera del món, on comença guanyant per yuko de contra i seguidament la inmovilitza, pero la judoka turca escapa i en la següent acció marca un ippon, deixant la Mireia en cinquena posició. 

Amb aquesta classificació MIreia Lapuerta, de segon any cadet i classificada anteriorment per l´Europeu, puja a la plaça número 14 del rànking mundial.