DUES MEDALLES I UN SETÈ LLOC, BALANÇ CATALÀ EN UNA EXIGENT SUPERCOPA D’ESPANYA DE VIGO

Itàlia, Portugal i 14 Comunitats Autònomes, entre elles Catalunya, van participar dissabte al 19è Gran Premi Internacional “Cidade de Vigo”, que alhora rep la categoria de Supercopa d’Espanya Cadet. Més de 360 judokes van congregar a la localitat gallega per prendre part en una de les cites de més exigència i més alt nivell que té lloc a Espanya en categoria sub-18.

Diversos clubs catalans es van desplaçar fins a nord-oest de la Península per participar en aquesta prova puntuable per al circuit de Copes d’Espanya i que permet sumar punts per a la classificació per al Campionat d’Espanya.

Els representants catalans van aconseguir penjar-se dues meritòries medalles. Paula Roset es va penjar la medalla d’or amb un domini absolut en la categoria de -48 kg després d’imposar-se en els 4 combats que va disputar.

Palmira Piqué, per la seva banda va aconseguir el bronze a -57 kg, després de realitzar fins a 6 enfrontaments, en els quals només es va veure superada per la subcampiona de Portugal, Andreia Loureiro.

A més d’aquestes dues medalles, se’ls ha d’afegir la 7a posició de Bianka Ramon a -52 kg.

Cal destacar l’alta exigència d’aquesta prova, fet que suposa un mèrit addicional a les fites aconseguides per les nostres judokes.

La propera cita classificatòria en categoria cadet serà la Súpercopa d’Espanya d’Avilés, que tindrà lloc el dia 29 d’octubre al Principat d’Astúries.

La Federació, amb el President al capdavant dóna l’enhorabona als esportistes catalans participants per la seva bona actuació i per haver estat a l’alçada de les circumstàncies en una prova de tant alt nivell i de reconegut prestigi.

-52 kg BIANKA RAMON - 7a

-48 kg PAULA ROSET - OR

-57 kg PALMIRA PIQUÉ - BRONZE