DOMINI CATALÀ A LA COPA D’ESPANYA CIUTAT DE VALÈNCIA SUB-21

Dos-cents judokes es van aplegar el passat dissabte a la ciutat de València per tal de prendre part de la Copa d’Espanya “A” Júnior – Ciutat de València. Un total de 39 esportistes de la Federació Catalana es van desplaçar cap al sud per participar en aquesta prova puntuable per al circuit espanyol.

Catalunya va liderar el medaller global de la competició. La delegació catalana es va penjar 16 medalles, a més de sumar 8 cinquenes places i 3 setens llocs. La Comunitat Valenciana amb 14 medalles i la Comunitat de Madrid amb 9 van seguir Catalunya al medaller.

Nicolae Foca a -60 kg, Dimitru Tsiukh a -73 kg, Pol Menchaca a -81 kg, Ilia Khabuliani a -90 kg i Mireia Lapuerta a -48 kg van pujar al calaix més alt del podi, liderant les seves respectives categories.

Gerard Garriga a -60 kg, Javier Cabello a -73 kg, Daniel Romero a -81 kg, Víctor Barrero a -90 kg, Marina Garriga a -44 kg, Paula Roset a -48 kg, Elena Gasull a -52 kg, Gemma Ballesteros a -57 kg, Jazmin Arjona i Cristina Juarez a -63 kg i Laia Ribera a -70 kg van ser els 11 medallistes de bronze per part de Catalunya.

Es tracta d’uns molt bons resultats per part dels esportistes de la Federació que han tornat a posar el judo català al calaix més alt del podi. La Federació, la Junta Directiva amb el President Fermín Parra al capdavant, volen donar l’enhorabona a tots els judokes per haver aconseguit aquests èxits i agrair el seu treball i el dels seus clubs i entrenadors, i animar-los a seguir entrenant.

La propera competició en categoria júnior a nivell estatal serà la Súpercopa d’Espanya d’Àlaba el proper 12 de novembre. Tot i això, els júniors tenen una cita aquest cap de setmana a les Llars Mundet, on es disputarà la Supercopa de Catalunya sub-21.