Domini català a la Copa d’Espanya A Júnior de València

Domini català a la Copa d´Espanya A Júnior que dissabte va tenir lloc a la ciutat de València. La delegació catalana va aconseguir pujar al podi en fins a 14 ocasions i va liderar el medaller amb un total de 6 medalles d´or.

En categoria femenina, Patrícia Torres i Ai Tsunoda es van imposar a -57 kg i -70 kg respectivament. També ho van fer Mireia Lapuerta (-48 kg) i Ana Garcia Jurado (-52 kg), ambdues van haver de disputar la final amb judokes també catalanes que finalment van resultar ser acabar en segona posició, és el cas de Paula Roset (-48 kg) i Bianka Ramon (-52 kg).

Marion Liengme a -52 kg, Gemma Ballesteros a -57 kg i Jazmin Arjona a -63 kg van completar el botí de medalles femenines, sumant un total de 3 bronzes. A destacar també els cinquens llocs de Palmira Piqué i Sandra Serapio a -57 kg i Noèlia Jardó a -48 kg.

Quant als nois, Pol Menchaca a -81 kg i Víctor Barrero a -100 kg van penjar-se els dos ors restants; als que cal afegir la plata de Nika Chakvedaze a -73 kg; i els bronzes d’Iker Blanco a -73 kg i d’Emmanuel Toscano a -81, que sumen un total de 14 medalles per a l’expedició quadribarrada, que va dominar el medaller de la jornada.