Disputada la segona prova del circuit català infantil: el Campionat de Catalunya


La Llagosta va ser la localitat escollida per la disputa de la penúltima prova del calendari infantil abans de la Supercopa de Catalunya, que el 23 de març donarà per clausurada la temporada infantil i cadet a nivell català amb els equips definits que representaran Catalunya als Campionat d’Espanya.

Esportistes d’arreu de Catalunya nascuts entre el 2005 i 2006 van participar al Campionat de Catalunya Infantil que enguany van dominar el Vital Esport i el Nucli de Tecnificació Barcelona Nord, els dos clubs que més ors van sumar.

En categoria femenina, els ors van ser per Júlia Vàzquez (Bushidorei) a +63 kg, Berta Llobet (Judo Badia) a -63 kg, Zoe Iglesias (Dojo Tarraco) a -57 kg, Bruna Rojo (Judo Santpedor) a -52 kg, Alba Vigueras (Sentmenat) a -48 kg, Natàlia Ferré (NT Priorat-Tortosa) a -44 kg, Lucia Domingo (Tot Judo Reus) a -40 kg i Clàudia Pla (Vital Esport) a -36 kg.

Román Tshagaryan (Judo Louis) a +66 kg, Marc Llorena (NT BCN Nord) a -66 kg, Hugo Blanco (Vital Esport) a -60 kg, Kayna Oliveira (NT BCN Nord) a -55 kg, Àlex Prada (Esport-7) a -50 kg, Àlex Hidalgo (Maristes Sant Joan) a -46 kg, Vasilii Liseitev (Nova Unió) a -42 kg i Àngel Suàrez (La Llagosta) a -38 kg es van proclamar Campions de Catalunya Infantils.

Ara, tots pendents del que pugui passar el proper 23 de març quan quedaran definits els passaports per al Campionat d’Espanya en base a les tres competicions puntuables del circuit català.