Disputada la primera Copa de Catalunya sub-21

93 judokes en categoria masculina i 27 en femenina van participar dissabte a la primera prova puntuable en edat sub-21 a nivell català de la temporada. Coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Judo, que commemora el naixement del Mestre Jigoro Kano, les Llars Mundet van acollir durant tota la matinal la Copa de Catalunya Júnior, dirigida a judokes nascuts entre el 1998 i el 2003. La competició va comptar amb presència de clubs d´arreu del territori català i d´una delegació arribada des del Principal d´Andorra. 

L’Associació Girona Judo, Bushido i Esport-7 van dominar el medaller masculí aconseguint cadascun dues medalles d’or. Eric Guerra (Esport-7) a -55 kg, Pau Santacreu (Esport-7) a -60 kg, Giorgi Benedeliani (Bushido) a -66 kg, Nika Chakvedatze (Associació Girona Judo) a -73 kg, Dmytro Tsiukh (Associació Girona Judo) a -81 kg, Ilia Khabuliani (Bushido) a -90 kg, Víctor Barrero (Nucli Tecnificació Costa Daurada) a -100 kg i Aaron Cepero (Dojo Lleida) a +100 kg van encapçalar els podis en les respectives categories.

Quant a la fèmines, els ors se’ls van endur Agnès Sabaté (Sakura Reus) a -44 kg, Paula Roset (Judo Rei) a -48 kg, Ana Garcia (Dojo Cambrils) a -52 kg, Gemma Ballesteros (Bushido) a -57 kg, Jazmin Arjona (Judo Vallès) a -63 kg, Wendy de la Fuente (Dojo Tarraco) a -70 kg, Clàudia Salgado (Judo Moià) a -78 kg i Marta Anton (Xavier Mor Chocolatier BCN Nord) a +78 kg,

El 2 de desembre, les Llars Mundet tornaran a ser l’escenari de la segona prova del circuit català júnior amb la celebració de la Súper Copa de Catalunya.


FOTO: Juan Carlos Cubero | Ana Garcia i Marina Garriga, Or i Bronze respectivament a -52 kg