Disputada la Copa de Catalunya Júnior

Els júniors van protagonitzar la darrera competició abans de posar punt i final a aquest any 2018; les Llars Mundet van acollir el dia 1 de desembre la Copa Catalunya Júnior, prova prèvia al Campionat de Catalunya que tindrà lloc a finals del mes de gener. Així doncs, la competició, puntuable per al rànquing català, va servir per acabar-ne de definir els caps de sèrie.

Un  any més cal destacar la participació de molts judokes cadets en una competició d’una categoria superior, fet que va incrementar la participació i va posar les coses difícils als júnior, amb esportistes que pugen amb força de la categoria sub-18.

La competició es va organitzar en dos torns per tal d’agilitzar el campionat i evitar llargues esperes a fora del tatami.

En categoria femenina domini de l’Esport-7; amb les medalles d’or de Nerea Garcia a -70 kg, Cristina Juarez a -63 kg i Paula Cubero a -48 kg, juntament amb la de Clàudia Salgado del Club de Judo Moià a -78 kg. Janisa Romero (Els Monjos) a +78 kg, Patrícia Torres (Vital Esport) a -57 kg i Xènia Sarabia (Judo Tao) a -44 kg es van endur la resta d’ors.

En categoria masculina els ors van estar molts repartits: Adrià Perez (Olèrdola) a -55 kg, Pau Santacreu (Esport7) a -60 kg, David Peralta (Dojo Lleida) a -66 kg, Artur Xargay (Securitas Girona) a -73 kg, Emmanuel Toscano (Dojo Cambrils) a -81 kg, Pol Menchaca (Judo Rei) a -90 kg, Ilia Khabuliani (Judo Rei) a -100 kg i Aaron Cepero (Dojo Lleida) a +100 kg.

Abans del Campionat de Catalunya, el 26 de gener, el 12 i 13 de gener Tortosa acollirà la Copa d’Espanya “A” Júnior i Infantil.

Enllaç resultats