Disputada la Copa d’Espanya Internacional de Veterans de Girona

Itàlia, França, Argentina i Moldàvia van donar el passat 3 de març el caràcter internacional a la quarta edició de la Copa d’Espanya de Judo Internacional de Veterans, que un any més es va disputar al pavelló gironí del GEiEG i va comptar amb la participació d’esportistes d’arreu d’Espanya.

La competició, adreçada a judokes de més de 30 anys,  es va disputar durant la tarda del dissabte 3 de març en un ambient i un cop més va acollir un important nombre de delegacions d’aquesta modalitat que cada cop guanya més adeptes entre els practicants de judo.

Cal destacar que entre els participants de la prova hi havia diversos medallistes tant en campionats del món com en continentals; fet que demostra com s’ha consolidat la prova en el calendari internacional.

El lliurament de guardons va comptar amb la presència del Sr. Cristòbal Sànchez, Regidor de l’Ajuntament de Girona; Sr. Josep Pujols, Representant Territorial de la Secretaria General de l’Esport; Sr Francesc Cayuela i Sr Josep Lluís Eusebio, President i Vicepresident del GEiEG; i el Sr. Fermín Parra, President de la Federació Catalana de Judo.

L’esdeveniment va anar més enllà de la pròpia competició, ja que en acabar, diversos dels competidors van ajuntar-se per fer un sopar de germanor amb la presència del President de la Federació, Fermín Parra, i del responsable de l’àrea de veterans, Pedro Carpintero.

Resultats Oficials