Definit l’equip català per al Campionat d’Espanya sub-21

29 judokes catalans formaran part els dies 8 i 9 de març de l’equip català que participarà al Campionat d’Espanya sub-21 que tindrà lloc a Pinto (Madrid). Diumenge 26 de febrer, el Pavelló de les Llars Mundet va acollir la Fase de Sector EST del Campionat d’Espanya sub-21, en què els esportistes d’Andorra, Catalunya, la Comunitat Valenciana, les Balears i la Regió de Múrcia es van disputar les 3 places per pes per a la Fase Final.

En categoria masculina, van aconseguir el bitllet per al Campionat d’Espanya: Gerard Garriga i Davor Schneir a -60 kg, Joan Iglesias i Vasyl Sampan a -66 kg, Iker Blanco i Nika Chakvedatze a -73 kg, Pol Menchaca i Dani Romero a -81 kg, Víctor Barrero a -90 kg i Roger Vázquez a -100 kg.

Quant a les noies, el passaport se’l van endur: Marina Garriga i Jana Cid a -44 kg, Paula Roset i Paula Cubero a -48 kg, Ana Garcia i Elena Gassull a -52 kg, Àngels Rodríguez a -57 kg, Marina Rodríguez a -63 kg, Wendy de la Fuente a -70 kg, Laura Puig i Clàudia Salgado a -78 kg i Marta Anton a +78 kg.

A aquests judokes cal sumar-los els esportistes que ja tenien la seva plaça reservada per al Campionat d’Espanya per la seva bona posició al rànquing nacional sub-21: Javier Cabello, Ilia Khabuliani, Josep Custòdio, Mireia Lapuerta, Patrícia Torres i Jazmin Arjona.

D’aquesta manera queda ja tancat l’equip català sub-21 que intentarà tornar de Madrid amb un grapat de medalles del Campionat d’Espanya Júnior d’enguany.

L’equip català viatjarà en expedició el dia 7 de març, Òscar Gispert i Marc Esbrí estaran al capdavant de la delegació catalana; que estarà acompanyada pel President Fermín Parra que viatjarà a la cita per tal de donar suport i escalf als esportistes de la Federació.


Foto. Juan Carlos Cubero