Definit l'equip català per al Campionat d'Espanya Infantil

La localitat del Vendrell va posar el passat 24 de març el punt i final al circuit català infantil i cadet d’enguany amb la disputa de la Supercopa de Catalunya Infantil i Cadet, que és la darrera prova classificatòria per al Campionat d’Espanya que tindrà lloc al maig a Talavera de la Reina.

Fins a 420 judokes d’arreu de Catalunya van desfilar pel tatami de la localitat del Baix Penedès. Al matí va ser el torn dels cadets, mentre que a la tarda el infantils van prendre el protagonisme. En categoria femenina infantil, van ocupar el primer esglaó del podi: Gisela Molina (Danes) a -36 kg, Irune Fallas (Blanes) a -40 kg, Raquel Romeu (Moià) a -44 kg, Iris Alsina (Moià) a -48 kg, Neus Santacreu (Esport-7) a -52 kg, Irene Romero (Olèrdola) a -57 kg, Paula Bienvenido (La Llagosta) a -63 kg i Ainhoa Lopez (Tao) a +63 kg.

Roger Nadal (NT Priorat-Tortosa) a -38 kg, Ahmed Mssahal (Moià) a -42 kg, Joan Casado (NT Costa Daurada) a -46 kg, Pol Vazquez (Moià) a -50 kg, Marc Carmona (Tot Judo Reus) a -55 kg, Ivan Raj (Tao) a -60 kg, Ivan Trigo (El Vendrell) a -66 kg i Yeray Rodríguez (Bushido) a +66 kg van ser els Campions en categoria masculina.

D’aquesta manera queden definits l’equip que viatjarà al Campionat d’Espanya que estarà conformat per:  Gisela Molina Ucar, Valle Gonzalez  Arroyo, Paula Cid Balcells, Irune Fallas Cantador, Raquel Romeu Roldan, Nora Guerrero Conde , Neus Santacreu , Irene Romero Gutiérrez , Paula Bienvenido Kjeldsen,  Ainhoa Lopez Carrasco, Lyubomir Grygoriv, Roger Nadal Diocares, Ahmed Mssahal, Joan Casado Olaya, Pol Vazquez Paez, Marc Carmona, Gerard Gámiz Fernández, Nil Colomé Sánchez, Fco. Javier Martinez Espinosa, Ivan Trigo Bayona i Yeray Rodríguez López.