Crònica Supercopa Catalunya Infantil (Girona - 04.04.14) Text: Carlos Figueras , fotografies: Hèctor Andreu)


El passat dissabte dia 4 d’Abril es va disputar a la localitat de Girona la Super Copa catalana de la Categoria Infantil on es van reunir més de 120 esportistes de tots els indrets de Catalunya tant masculí com femení

Aquesta va ser la última competició catalana de la temporada per aquests judokes però per a uns quants d’ells va ser la més important degut a que era la última oportunitat de puntuar per al ranking Català per formar part de l’equip que representarà a Catalunya en el proper Campionat d’Espanya que es celebrarà els dies 9-10-11 de Maig a Leganés.

La competició va estar molt interessant ja que en diferents pesos hi havia més d’un competidor que tenia opcions d’aconseguir la plaça abans comentada. Els que anaven primers en el ranking no podien permetre cap error mentre que els perseguidors van lluitar fins que ja no tenien opcions per aconseguir els punts necessaris per posar-se primers del seu pes.

Es van poder observar combats molt intensos on es veien les ganes que tots els esportistes posaven en cada lluita fins l’últim segon. Als combats finals hi havia molt de nivell i es va demostrar que les coses s’han fet molt bé durant la temporada en els diferents clubs que  van participar. Cada any per aquestes dates,  es juguen l’objectiu de la temporada, i al anar el Campionat d’Espanya, els judokes arriben millor preparats tant física com técnicament.

Els components de l’equip infantil masculí són:

-38kg: Aleix Soler i Xavier Romeu, -42kg: Pol Lopez, -46kg: Eric Guerra, -50kg: Pol Lopez, -55kg: Roger Cantano, -60kg: Bogdan Ivancea, -66kg: Maxime Le Monze i +66kg: Aaron Cepero.

Per últim destacar els dos clubs millor classificats pels seus resultats, en primer lloc l´Esportiu Maristes Sant Joan i el segon Classificat el club Esport 7.

Carlos Figueras

Ud adjuntem l´enllaç al resultats:

http://www.fedecatjudo.cathttp://backend.fedecatjudo.cat/media/public/document/file/994/Resultats_SUPERCOPA_CATALUNYA_INF_5_4_2014.pdf

I l´enllaç a la galería de fotografies:

http://www.fedecatjudo.cat/judo/7#prettyPhoto[72]/0/