Crònica Supercopa Catalunya Cadet (Girona - 05.04.14) Text : Daniel Carreño, fotografies: Hector Andreu)


El passat dissabte dia 05 d’abril es va celebrar la Super Copa de Catalunya cadet (sub-18).

La competició va tenir lloc al Poliesportiu del GEIEG a Girona. Varen participar un total de 147 judokes, 105 masculins i 42 femenines.

Aquest campionat era l’últim de la temporada cadet a nivell regional i el definitiu per acabar de decidir (per rànking) l’equip que representarà el país al Campionat d’Espanya.

L’esdeveniment tenia dos peculiaritats: la primera, que els/les judokes ja classificats/des pel campionat nacional via rànking de copes d’Espanya no podien participar, i la segona, que en aquesta ocasió la puntuació del pòdium era més elevada que en les anteriors amb 9 punts pel primer, 6 per l’argent i 4 pels respectius tercers, podent, d’aquesta manera alterar la classificació de manera més transcendental.

La jornada va estar carregada de bons combats i molta emoció, doncs, els i les nostres cadets ho van donar tot sobre el tatami per aconseguir classificar-se o simplement, per acabar la temporada amb bones sensacions.

Algunes i alguns participants portaven prou avantatge com per classificar-se simplement penjant-se la medalla de bronze, això va generar algunes sorpreses en els combats finals. D’altre banda vam gaudir d’autèntiques finals on qui guanyés obtindria el bitllet per anar a Madrid, són exemples el pes femení de menys de 48 kilograms, menys de 63 i menys de 70 i en el cas masculí -55 Kilograms.

Aquest és l’equip cadet que ens representarà al Campionat d’Espanya els propers dies 10 i 11 de maig:

PES

COMPETIDOR/A

CLUB

-40

MIREIA LAPUERTA

JUDO REI

-40

NEREA GONZALEZ

ESPORT-7

-44

NOELIA SABORIDO

MOLINS DE REI

-48

CARLA MONTAÑEZ

PRIORAT

-52

GEMMA BRUGUERA

MARISTES

-57

ANNA ESPUNY

HOSP. DE L'INFANT

-63

RAQUEL CARBONELL

BUSHIDO

-70

LAURA PUIG

LLÚRIA

+70

MARTA ANTON

BUSHIDO

-50

POL CARRERA

MOIÀ

-55

GERARD GARRIGA

ELS PALLARESOS

-55

AMADEU RIERA

ESPORT-7

-60

HARTUYUM KEPIDYAN

LOUIS

-60

DAVID GARCIA

VITAL ESPORT

-66

JABIER CABELLO

VITAL ESPORT

-73

BRIAN TORRES

VILAFRANCA

-81

EUSEBI CIMA

TOMODACHI

-90

VICTOR BARRERO

VITAL ESPORT

+90

MARC MARTI

HOSP. DE L'INFANT

Des de l’equip tècnic volem felicitar a tots els que van participar i enviar-los tots els ànims del món perquè els i les que no us heu classificat, continueu entrenant per aconseguir-ho el proper any i enviar molta força als classificats perquè preparin aquesta recta final el millor possible ja que s’ho jugaran tot en un mes.

També volíem felicitar a la organització del torneig i en especial al senyor Pedro Carpintero pel seu esforç i dedicació perquè tot sortís bé dissabte; gràcies!

Fins aquí  la temporada cadet 13-14 a nivell regional, propera parada 10 i 11 de maig a Leganés. Sort!!

Daniel Carreño

Us adjuntem l´enllaç als resultats: http://www.fedecatjudo.cathttp://backend.fedecatjudo.cat/media/public/document/file/993/Resultats_SUPER_COPA_CATALUNYA_CADET_05_04_2014.pdf

I l´enllaç a la galería de fotografies de Judoyuko.com (Hector Andreu): http://www.fedecatjudo.cat/judo/7#prettyPhoto[72]/0/