Crònica Supercopa Catalunya Cadet (28.03.15 - Sentmenat)


El passat dissabte dia 28 de març es va cel.lebrar  la Supercopa de Catalunya en la categoria cadet (sub-18), la competició més important a nivell regional ja que és la última que puntua per classificar-se pels Campionats d’Espanya. En ella  no poden competir els ja classificats via copes d’Espanya i les puntuacions a obtenir per entrar al pòdium són més elevades que en els dos rànquigs anteriors; factors determinants a l’hora de tancar l’equip que viatjarà a Jaca representant Catalunya el proper maig.

La competició va tenir lloc al Poliesportiu de Can Sorts, a Sentmenat i varen participar 157 judokes, 116 masculins i 41 femenines.

Els assistents vam poder gaudir d’una gran jornada, tractant-se de la última competició  classificatòria, el nivell va estar altíssim ja que a cada pes, molts, arribaven amb opcions de classificar-se. Ningú estava disposat a regalar res i van haver-hi grans combats, sobretot les finals, algunes molt disputades.

 Els resultats van deixar sorpreses al pòdium, tot i que en general, el rànquing no es va veure molt afectat, els que venien molt forts dels dos rànquings anteriors, s’hi van mantenir aconseguint la classificació.

Finalment el club amb millors resultats en categoria femenina va ser Maristes E.S.J. amb l’or de la Gemma Bruguera (-52kg), l’argent de la Judit Guash (+70kg) i el Bronze de l’Itziar Mengual (-57 kg); per part masculina, el club amb millors resultats va ser l’Esport-7 amb els ors de l’Aleix Soler (-46kg) i el Pol Lopez (-50kg) i els argents de l’Ivan Prat (-46kg), el Derek Garrido (-50kg) i l’Eudald Sanxó (-55kg).

En resum, es va viure una gran competició, amb molts participants, molts espectadors i amb categories molt igualades on qualsevol dels/les semifinalistes es podria haver penjat la medalla d’or.

Deixem l’equip del proper campionat d’Espanya tancat, mentre esperem l’esdeveniment més important a nivell estatal, tenim a la vista en només tres setmanes el Campionat de Catalunya, que tot i no puntuar, servirà de ben segur per preparar-se de cara a la gran cita i a la vegada,  com a compensació per aquells/es que no s’han classificat puguin acabar la temporada amb una gran competició.

Ens veiem a Cardedeu!  

Enllaç resultats

Enllaç galería de fotografies infantil i cadet - Rafa Ortega (Judoyuko)