Crònica sobre la Copa Catalunya Júnior-Sènior (Llars Mundet - 20.12.14) Fotografies : Josep Xanco


El passat dissabte 13 de desembre va tenir lloc la Copa de Catalunya de la categoria Junior i Sènior al pavelló d’esports Llars Mundet amb una participació d’uns 130 judokes.

En categoria femenina, Anna Mercader (Escolàpies Llúria) es va imposar en la categoria de -52 kg; a -57 kg, Patrícia Torres (Vital Esport); a -63 kg, Míriam Pané (Vilafranca) i a -70 kg, la campiona va ser Mihoko Rovira (Barcelona Nord).

Pel que fa els pesos masculins els guanyadors van ser en -55 kg Sergi Folch (Judo Moià) que es va emportar l’or; a -60 kg David Garcia (Vital Esport) que va vèncer a Harut Kepidyan (Louis) a la final; Eric Peña (Esc. Llúria) va guanyar a -66 kg; a -73 kg, Cristòfol Daudén (Priorat-Tortosa) donava la sorpresa proclamant-se campió en una categoria d’alta exigència; Tomàs Morales (Barcelona Nord) s’enduia l’or a -81 kg; Sergi Salas (Girona Securitas) s’imposava a -90 kg; a -100 kg, el triomf era per Fran Molina (Vallès); i a +100 kg, el domini va ser de Víctor Ferreres (Yawara).

En categoria masculina el dominador va ser el club Vital esport amb un or dues plates i dos bronzes, mentre que en categoria femenina el club més destacat va ser el club de Judo Escolàpies Llúria amb un or i una plata.

Els seleccionadors absoluts, Rebeca Garcia i Juan Burdalo, es van mostrar satisfets pel nivell de la competició i l’elevada participació.

L’entrega de Medalles va anar a càrrec del vicepresident institucional de la FCJiDA Isabelo Pacheco.

Enllaç resultats

Galería de fotografíes