Crònica sobre la Copa Catalunya Júnior/Sènior (Barcelona 21.12.13)


La Federació Catalana de Judo i DA tancava l’any 2013 amb la Copa Catalunya Junior/Senior disputada el dissabte  21 de desembre a Llars Mundet.

Més de 130 judokes es van acostar fins Barcelona per disputar la Copa Catalunya Junior/Senior de Judo. Entre els competidors es trobaven els millors judokes catalans que estan lluitant per formar part de l’equip que representarà Catalunya al Campionat d’Espanya 2014. El matí ens va deparar grans combats com el disputat  entre el jove Javier Cabello (encara en categoria cadet) i l’Imanol Rico, una gran lluita entre el present i el futur del judo a casa nostra.

Els podis van estar repartits essent el Judo Moià el únic club que va repetir en el més alt del podi, amb la victòria de Carla Ubasart (-57) i l’Oscar López (-73).  Per la resta destacar la victòria del jove David García (Vital Esport), encara en categoria cadet, en -60. Altres guanyadors van ser -66 Imanol Rico (Dojo Lleida), -81 Tomás Morales (BCN Nord), -90 Sergi Salas (Girona Securitas), Miguel Angel Diaz (Sakura) i +100 Victor Ferrers (Yawara).

Entre les noies les guanyadores van ser -48 Marta Also (Judo Rei), a -52 Anna Mercader (Escolàpies Llúria), -63, Miriam Pané (Vilafranca), a -70 Marion Velten (Danes) i a +78 Noelia Gonzàlez (Bushido).

Us adjuntem l´enllaç als resultats:

http://www.fedecatjudo.cathttp://backend.fedecatjudo.cat/media/public/document/file/851/RESULTATS_COPA_CATALUNYA_JUNIOR-SENIOR_21_12_2013.pdf