Crònica sobre la Copa Catalunya Infantil (Llar Mundet - 08.11.14) text: Carlos Figueras, fotografies: Juan Jose Penas


El passat dissabte, 8 de novembre, per la tarda es va celebrar la primera copa Catalunya infantil al pavelló municipal Llars Mundet de Barcelona.

La competició va ser un èxit degut a l´alta participació d’esportistes de tot arreu, mes els judokes que es van desplaçar des d’Andorra incrementant el número de participants. En total es van reunir al voltant de 200 judokes de les edats compreses entre els 13 i 14 anys,  140 nois i 60 noies.

Aquest campionat ha donat el tret de sortida a la classificació dels judokes, dels diferents pesos per la primera posició en el ranking que otorgarà  la plaça per anar al Campionat d’Espanya en edat Escolar. Durant els combats es va poder observar l’alt nivell  amb el que han iniciat la temporada i que esperem que amb el pas dels mesos i els entrenaments segueixi augmentant per seguir gaudint d’aquesta categoria.

En categoria masculina els equips més destacats van ser el Bushido de Barcelona i els Pallaresos de Tarragona amb dues medalles d’or cadascun d’ells. En categoria femenina el dominador va ser el Vital esport de Tarragona en aconseguir pujar al més alt del podi en dues ocasions.

Enllaç resultats

Galería fotografies