Crònica sobre la Copa Catalunya Cadet (Llars Mundet - 08.11.14) per Dani CarreñoEl passat dissabte dia 8 de novembre es va cel.lebrar la primera Copa Catalana en la categoria cadet (sub-18), recordem que enguany repetirem el format de l’any passat (del que vam quedar prou satisfets)  amb les dues copes, el campionat de Catalunya i la Super Copa.

La competició va tenir lloc al Poliesportiu de Llars Mundet, on varen participar 230 judokes, 170 masculins i 60 femenines.

Els assistents vam poder gaudir d’una gran jornada, tot i ser de les primeres de la temporada, tots els participants van mostrar disposar d’un gran nivell i sembla ser que les places pel campionat d’Espanya d´enguany, es vendran molt i molt cares.

Aquest any es produeix un canvi generacional molt destacable en el que molts i moltes caps de sèrie i assistents al campionat d’Espanya del curs anterior, han canviat de categoria i això, per descomptat, li dona un plus  d’emoció a la temporada.  Haurem de veure si els que aquest any pugen de la categoria infantil els disputen la plaça als que l’any passat es varen quedar a les portes.

Els resultats van deixar algunes sorpreses al pòdium, els canvis dels que abans parlàvem s’han fet notar: nous pesos, els infantils que han pujat, alguns i algunes competidors/es que enguany són juniors i ja no hi són...

Finalment el club amb millors resultats en categoria femenina va ser el Bushido amb els ors de la Gemma Ballesteros (-52kg) i la Marta Anton (+70kg) i l’argent de la Sandra Serapio (-57kg); per part masculina, el club amb millors resultats va ser el Vital Esport de Tarragona amb els ors de l’Alejandro Cabello (-66kg) i el Víctor Barrero (-90kg) i la plata del Juan David Cortaza (-66 kg). En categoria masculina cal destacar també el Club de Judo Badia que també va aconseguir dos ors a càrrec de Dani Marin (-73kg) i Jorge Gallego (+90kg)

En resum, es va viure una gran competició, amb molts assistents, molts espectadors i amb categories molt igualades on qualsevol dels/les semifinalistes es podria haver penjat la medalla d’or, ens quedem amb les ganes de veure si a la propera copa es canvien les tornes.

Ens veiem a la propera!  

Dani Carreño

Enllaç resultats