Crònica sobre el Rànking Júnior 2013


El passat 30 de novembre es va celebrar al polisportiu Llars Mundet el 1r rànquing júnior català de la temporada 2013-2014.

Amb més de 100 participants en la categoria masculina i a prop de 40 en la categoria femenina, el torneig va destacar pel nivell dels seus participants.

Un cop més, dos dels clubs més destacats van ser el Bushido de Barcelona i el Vital Esport de Tarragona. Ambdós clubs van aconseguir un total de 6 medalles: 3 ors, 1 plata i 2 bronzes pel club barceloní que va destacar sobretot en categoria femenina,  i 3 ors,  1 plata i 2 bronzes pel club tarragoní que, en aquest cas, les va aconseguir, sobretot, en la categoria masculina.

En el següent link hi trobareu tots els resultats:

http://www.fedecatjudo.cathttp://backend.fedecatjudo.cat/media/public/document/file/831/RESULTATS_RANQUING_JUNIOR_2013.pdf

El proper esdeveniment en la categoria Junior, serà la Copa d’España Junior que es disputarà a Tortosa el proper 18 de Gener 2014.  Aquesta competició representarà un molt bon test per avaluar el nivell del judo Català júnior i veure el potencial dels nostres esportistes de cara al Campionat d’Espanya del 2014.

En el següent link podreu visualitzar la galería de fotos:

http://www.fedecatjudo.cat/judo/7#prettyPhoto[55]/0/