Crònica sobre el Rànking Català infantil (El Masnou- 25.01.14) Text: Carlos Figueras, fotografies Ferran Piqué i Hèctor Andreu)


El passat dissabte 25 de Gener es va a dur a terme a la localitat del Masnou la segona Copa Catalunya de la temporada de la categoria infantil.

Amb una participació de mes de 160 competidors vàrem poder veure combats d’alt nivell demostrant el bon moment en que es troben els joves esportistes. Tant aquesta competició com la primera són puntuables per formar l’equip que ens representarà en el Campionat d’Espanya en el mes de Maig. En algunes categories es podria dir, si no hi ha cap imprevist, que hi ha uns clars dominadors ja que han quedat en primer lloc en les dues, encara que no ens hem d’oblidar que queda la Supercopa on la puntuació es diferent i podrien haver-hi sorpreses en l’últim moment.

Destacar el bon treball que s’està duent a terme en els diferents clubs ja que cada vegada es poden veure combats de molt nivell per la categoria que ens trobem i que estem segurs que d’aquí al Maig encara ho podran fer i ho faran molt millor. La competició va transcorre sense incidències greus.

Al següent link podreu consultar els resultats:

http://www.fedecatjudo.cathttp://backend.fedecatjudo.cat/media/public/document/file/901/Resultats_2a_COPA_CATALANA_infantil_25_01_2014.pdf

I en aquest link la galería de fotografíes realitzada per Ferran Piquè i Hèctor Andreu:

http://www.fedecatjudo.cat/judo/7#prettyPhoto[62]/0/