Crònica Rànking Júnior (25.10.14 - Llars Mundet)


Les  instal·lacions de les Llars Mundet han acollit aquest dissabte la primera competició del circuit català en categoria sub-21. Aquesta és la primera de les competicions puntuables que permetran als responsables tècnics de la categoria (Marc Esbrí i Juan Burdalo), elaborar l’equip que representarà Catalunya a la Fase Sector del Campionat d’Espanya.

Les guanyadores en categoria femenina han estat: -44kg, Marina Garriga (Costa Daurada)  -48kg, Paula Roset (Rei); -52kg  Elena Gassull (Costa Daurada); -57kg, Patrícia Torres (Costa Daurada); -63kg,  Jazmin Arjona (Sentmenat); -70 kg, Mònica Español (Escolàpies Llúria) i +78kg Marta Anton (Bushido).

Pel que fa la categoria masculina els vencedors han estat: -55 kg Amadeu Riera (Esport-7) -60 kg David Garcia (Costa Daurada) -66 kg,  Javier Cabello (Costa Daurada) -73 kg Nshan Kepidyan (Judo Louis); -81 kg  Jesús Fuentes (Costa Daurada);-90 kg l’or Gerard Estévez (Pineda); -100 kg Juli Palacios (Esport-7).

A nivell d’equips els grans dominadors  de la jornada han estat els esportistes del Nucli de Tecnificació de Costa Daurada, aconseguint 6 medalles d’or i 4 de plata.

L’entrega de medalles ha estat a càrrec del President de la Federació Catalana de Judo Fermín Parra, juntament amb el Vicepresident de la mateixa, Jordi Yuste.

En acabar la competició els tècnics de la Federació Catalan de Judo han declarat estar molt satisfets per l’elevada participació i l’alt nivell de la competició, el que esperen que sigui un indicador de cara a les properes fites dels nostres esportistes Junior.

Enllaç resultats

Galería fotografies Judoyuko

Juan M Búrdalo i Marc Esbrí

Responsables cat Sub 21