Crònica Rànking Català Infantil (S15) (07.02.14)


El passat dissabte, 7 de febrer, per la tarda es va celebrar el ranquing català infantil al pavelló Olimpics de Barcelona, sent la segona competició puntuable d’aquest curs 2014-15.

Seguint al trajectoria de la primera competició, va haver un gran nombre de competidors de tot Catalunya i també d’Andorra on es va tornar arribar a la xifra d’uns 200 participants. Aquesta categoria acull a tots els judoques nascuts als anys 2001 i 2002 i,  tot i semblar edats molt joves ja es comencen a veure molt bons competidors i que any rere any van pujant el seu nivell de manera exponencial.

En aquesta competició hem pogut veure com en algunes categories els caps de sèrie han tornat a guanyar i ja tenen molt camí aconseguit per classificar-se per el Campionat d’Espanya. En canvi en altres pesos hi ha hagut variació i són diversos judoques que tenen opcions de poder aconseguir la plaça en la seva categoria però per aixó hauran de realitzar una brillant actuació en la última competició puntuable d’aquest any, la Supercopa de Catalunya.

Cal destacar el gran nivell que s’està veient a cada campionat per part dels joves competidors tant en nois com en noies. Si segueixen aquest nivell no hi ha cap dubte que gaudirem d’una Supercopa molt emocionant!

Ens veiem a la Supercopa de Catalunya!


Enllaç resultats

Enllaç galería de fotografies (Juan Jose Penas)