Crònica I Copa d´Espanya de Veterans de Barcelona (01.03.15)


El passat dissabte 1 de Març es van reunir al Pavelló Olimpics de la Vall d’Hebrón de Barcelona 134 judoques de 64 clubs. Les delegacions incloïen esportistes provinents de França, Italia, Rússia o Dinamarca, així com de tota la geografía espanyola i catalana.

La jornada va oferir grans combats entre judoques amb un gran bagatge en competicions internacionals. Aquest nivell es va apreciar en la igualtat observada en la majoría dels pesos.

Cal destacar que l´esmentada competició és classificatoria pel Campionat d´Europa de la categoría, éssent requisit indispensable per tots aquells judokes espanyols que vulguin participar en el Campionat d´Europa participant en dues de les quatre copes d´Espanya que es disputen el present any.

La competició es va poder qualificar com un gran èxit, tant a nivell esportiu com a nivell organitzatiu, complint amb els horaris establerts, començant a les 8:30 i finalitzant cap a les 12:00 h.

L´entrega de premis va anar a càrrec del President de la Federació Catalana, el Sr Fermín Parra, el director tècnic de la RFEJyDA, el mestre Sr. Lee, el vicepresident esportiu de la FCJiDA, el Sr. Jordi Yuste.


Resultats per equips 

Participants i resultats 

Fulls competició