Crònica del Campionat de Catalunya Junior


El passat dissabte 31 de gener va tenir lloc el Campionat de Catalunya Júnior a les Instal.lacions Esportives Llars Mundet amb una participació d’uns 150 judokes.

En categoria femenina, les campiones van ser Marina Garriga (Pallaresos) a -44kg, Paula Roset (Rei) a -48kg, Marta Also (Rei) a -52kg, a -57kg Patricia Torres (Vital esport), Míriam Pané (Vilafranca) a -63kg, Maria Sarle (Vital esport) a -70kg i Yolanda Torres (Barcelona nord) i Marta Antón (Bushido) a -78kg i +78kg respectivament.

Pel que fa els pesos masculins els guanyadors van ser Oriol Subirana (Rei) a -55kg, Gerard Garriga (Pallaresos) a -60kg, Javier Cabello (Vital esport) a 66kg, a -73kg el guanyador va ser Nshan Kepidyan (Louis), Jesús Fuente (Vital esport) a -81kg, Víctor Barrero (Vital esport) a -90kg i Juli Palacios (Esport-7) a -100kg.

El gran dominador en aquest campionat va tornar a ser el N.T.Costa daurada que es va endur 7 dels 16 possibles ors.

Els seleccionadors júniors, Juan Burdalo i Marc Esbrí, es van mostrar satisfets pel nivell de la competició i estan segurs que la delegació catalana aconseguirà grans resultats a la Fase sector del Campionat d'Espanya que es realitzarà el proper 21 de febrer.

Enllaç resultats

Enllaç galería fotografies (per Josep Xancó)