Crònica de la 1a Copa de Catalunya Infantil i Cadet


El passat dissabte dia 16 de novembre es va celebrar la primera copa de Catalunya en la categoria cadet (sub-18) i infantil (S15), recordem que enguany hi hauran dos copes, campionat de Catalunya i la Super Copa.

La competició va tenir lloc al Poliesportiu Cobert d’Hospitalet de l’Infant, en categoria cadet varen participar 193 judokes, 142 masculins i 51 femenines, mentre que en la categoria infantil va haver una participació de 143 nois i 47 noies entre els diferents pesos.

Els assistents vam poder gaudir d’una gran jornada, tot i ser de les primeres de la temporada, tots els participants van demostrar disposar d’un gran nivell i sembla ser que les places pel campionat d’Espanya, enguany, es vendran molt i molt cares.

En categoria Infantil es van poder observar com els esportistes que repeteixen en aquesta categoria es veien més confiats en les seves opció per aconseguir pujar a la part més alta del podi, encara que els competidors i competidores de primer any ho varen fer força bé. A mesura que vagi avançant la temporada les petites diferencies encara seran menors fins assolir un gran nivell per disputar el objectiu de la plaça per anar al campionat d’Espanya.

En categoria cadet, els canvis de pes d’alguns competidors han estat la sorpresa i veure com podia afectar això al desenvolupament de la competició, el que li ha donat un punt d’emoció; sobretot pel que fa els canvis de pes d’alguns caps de sèrie. 

Els resultats van deixar algunes sorpreses al pòdium, molts canvis respecte la temporada anterior: nous pesos, els infantils que han pujat, alguns i algunes competidors/es que enguany són juniors i ja no hi són...

En resum, es va viure una gran competició, amb categories molt igualades on qualsevol dels/les semifinalistes es podria haver penjat la medalla d’or i amb la novetat que aquest any hi haurà una competició més, se’ns presenta una temporada molt emocionant.

Ens veiem a la propera Copa! 


Podeu consultar els resultats al següent link:

http://www.fedecatjudo.cathttp://backend.fedecatjudo.cat/media/public/document/file/800/Resultats_1a_COPA_CATALANA_CADET_16_11_2013.pdf

http://www.fedecatjudo.cathttp://backend.fedecatjudo.cat/media/public/document/file/803/Resultats_COPA_CATALANA_INFANTIL_16_11_2013.pdf