Crònica Campionat de Catalunya Infantil (18.04.15 - Cardedeu)


El passat dissabte 18 d´abril a la tarda va tenir lloc el Campionat de Catalunya de la categoria infantil (S15) a la localitat de Cardedeu.

Aquesta va ser la última competició de la temporada a nivell català i com va sent al llarg del curs els nostres esportistes van oferir un gran nivell i un bon espectacle durant el transcurs de la competició.

En aquest Campionat si que podien participar els judoques que han aconseguit la plaça directa al Campionat d’Espanya i això va fer que hi hagués més competitivitat per intentar pujar al calaix més alt del podi. En la gran majoria de categories no hi van haver sorpreses respecte al campió.

Els campions de Catalunya d’aquesta categoria són:

-3Kg Jana Cid (Judo Condal), -40Kg Noelia Jardo (Esport 7); -44 Irina Kappleq (Judo Rei); -48Kg Alba Rodriguez (GEiEG); -52Kg Bianka Ramon (Pineda de Mar); -57Kg Aakriti Dasgupta (Escolàpies Llúria); -63Kg Mariona Madi (Club de Judo baix Montseny); +63Kg Anna Martínez (Esport 7); -38Kg O. Contreras (Esport 7); -42Kg A. Perez (Judo Vilafranca); -46Kg P. Santacreu (Esport 7); -50Kg J. Acedo (Girona-Securitas); -55Kg P. Casado (Vital Esport); -60Kg M. Garcia (Bushido); -66Kg J. Perez (Esport 7) i en +66Kg R. Muñoz (Judo Sentmenat).

Moltes felicitats als campions i a tots pel gran nivell demostrat al llarg de la temporada.

Enllaç galería de fotografies (José Penas)

Enllaç resultats