Crònica Campionat de Catalunya Cadet (Escrit: Daniel Carreño, fotografies: Oriol Piqué)

El passat dissabte dia 15 de març es va celebrar el Campionat de Catalunya cadet (sub-18).

La competició va tenir lloc al Poliesportiu de Can Sorts a Sentmenat on varen participar un total de 171 judokes, 120 masculins i 51 femenines.

El campionat d’enguany ha estat marcat per l’absència d’un gran nombre de caps de sèrie. El fet que el torneig no fos puntuable i el gran nombre de copes d’Espanya en les que aquests/es participen ha estat el detonant.

Tot i així es va poder gaudir de molt bons combats de judo i algunes finals van ser dignes de participants a un campionat d’Espanya. Estem arribant al punt més àlgid de la temporada en el que respecta a estat de forma i rendiment i això es nota.

Els pòdiums varen respectar en la seva majoria el rànquing actual i això ens fa pensar que en algunes categories de pes, la propera i última competició puntuable per formar l’equip que ens representarà al campionat d’Espanya a Madrid el proper 10 de maig, tot es decidirà després d’un emocionant final i més tenint en compte que els i les quatre primers estan molt ajustats pel que fa als números i  a la SuperCopa les puntuacions són més elevades, ja veurem que passa.

Fins la propera competició el mes vinent! 

Us adjuntem el link als resultats:

http://www.fedecatjudo.cathttp://backend.fedecatjudo.cat/media/public/document/file/970/Campionat_de_Catalunya_Cadet.pdf