Crònica Campionat de Catalunya Cadet (18.04.15 - Cardedeu)

Fotografies : José Penas

Aquest dissabte 18 d´abril, El Pavelló Municipal d’Esports de Cardedeu va acollir l’edició del 2015 del Campionat de Catalunya de judo de la categoria cadet amb una participació de 155 judokes,  116 de la categoria masculina i 39 de la categoria femenina.

Els títols de campions de Catalunya en la categoria masculina van ser per A. Soler (Esport-7) en -46 Kg, P. López (Esport-7) en -50 Kg, R. Massó (Judo Barenys) en -55 Kg, I. Jiménez (Dojo Cambrils) en -60 Kg, A. Xargay (Girona Securitas) en -66 Kg, J. Cabello (Vital Esport) en -73 Kg, P. Menchaca (Tomodachi Judo Club) en -81 Kg, V. Barrero (Vital Esport) en -90 Kg. i J. Gallego en +90 Kg.

Pel que fa a la categoria femenina, les campiones de Catalunya d’enguany són M. Garriga (Els Pallaresos) en -40 Kg, M. Lapuerta (Judo Rei) en -44 Kg, A. García (Dojo Cambrils) en -48 Kg, G. Ballesteros (Bushido) en -52 Kg, P. Torres (Vital Esport) en -57 Kg, E. Marca (Sakura Reus) en -63 Kg, L. Del Moral (Dojo Tarraco) en -70 Kg. i M. Anton (Bushido) en +70 Kg.

Tot i que la competició no era puntuable, es podia veure la importància que té pels judokes aconseguir el títol de Campió de Catalunya, i així ho van demostrar en cada combat. 

Aquesta es la darrera competició abans del campionat d’Espanya, així que li desitgem molta sort a tot l’equip que representarà a Catalunya el proper 9 de maig a la ciutat aragonesa de Jaca.

Enllaç resultats