Crònica Campionat de Catalunya Absolut 2015


Cent quaranta-cinc esportistes d’arreu de Catalunya  es van aplegar el passat dissabte 14 de març al CEM Mundet, per disputar el Campionat de Catalunya Absolut de Judo.

Enguany la competició va comptar amb una elevada participació i un nivell excepcional, on va destacar el Securitas Girona Judo que va dominar en categoria masculina, imposant-se en quatre de les set categories de pes. Per la seva banda en categoria femenina les medalles van estar més repartides, destacant, el club de judo Hospitalet de l’infant amb dos ors, una plata i un bronze.

Els campions de Catalunya han estat, en categoria femenina:

-48kg Carol Zambudio (Hospitalet de l’Infant, -52kg Sara Pelegrinelli (Hospitalet de l’infant); -63kg Marta Pujol (Esport-7); -70 Kg Marion Velten (Judo Danes); -78kg Yolanda Torres (CJ Barcelona Nord); +78kg Noelia Gonzàlez (Bushido)

En categoria Masculina:

-60kg Luís Veloz (Judo Danes); -66kg Javier Cabello (Vital Esport); -73kg Gela Lipartelliani (Securitas-Girona Judo);  -81kg Jaba Bitsadze (Securitas-Girona Judo);  -90kg Sergi sales (Securitas-Girona Judo);  ; -100kg Teimuraz Khachidze (Securitas-Girona Judo);  +100kg Víctor Ferreres (Yawara);

Els seleccionadors JuanMa Burdalo i Rebeca Garcia es mostraven satisfets amb el nivell de la competició i confiats en poder conformar un bon equip de cara ala fase Sector del campionat d’Espanya Absolut a disputar a valencià el proper 11 d’abril.

L’entrega de premis de la competició va anar a càrrec de Fermin Parra, President de la Federació Catalana de Judo i DA, Rebeca Garcia, seleccionadora absoluta de Judo i Jordi Yuste, vicepresident Esportiu de la Federació Catalana de Judo i DA 

Enllaç resultats

Enllaç galería de fotografies (Josep Xancó)