Crònica Campionat Catalunya Infantil (Sentmenat - 15.03.14) Text : Carlos Figueras, fotografies : Judoyuko.com


El passat dissabte 15 de Març es va dur a terme el Campionat de Catalunya de la categoria infantil a la localitat de Sentmenat on van participar un total de més de 150 judokes de totes les parts de Catalunya i també convidats d'Andorra tant en masculí com en femení. Aquesta competició no es puntuable per la classificació que decidirà quins són els esportistes que formaran l'equip català per participar en el campionat Estatal.

Com era d'esperar en els diferents pesos es van observar grans combats on es va comprovar el bon estat de forma en la que estan arribant els nostres esportistes per preparar el final de temporada, ja que el proper 5 d'Abril será l'última competició puntuable. Respecte els campions de Catalunya no van haver-hi gaires sorpreses però van lluitar de valent per poder aconseguir el primer calaix del podi.

Esperem que segueixin en aquesta direcció els esportistes per poder seguir gaudint dels seus combats on posen totes les seves ganes per guanyar lluita rere lluita.

Carlos Figueras

Us adjuntem l´enllaç als resultats:

http://www.fedecatjudo.cathttp://backend.fedecatjudo.cat/media/public/document/file/964/Campionat_de_Catalunya_Infantil.pdf

I la galería de fotografies de Judoyuko.com:

http://www.fedecatjudo.cat/judo/7#prettyPhoto[71]/0/