Copa Catalunya Absoluta: inici d’una llarga temporada


Més de 120 judokes van prendre part a la Copa Catalunya Sènior, que va tenir lloc el passat dissabte 11 a les Llars Mundet. Aquesta va ser la primera competició sènior d’una temporada en què les dates de les proves puntuables sènior s’han vist afectades pel canvis que ha fixat la Federació Espanyola.

En categoria femenina, els ors se’ls van emportar Agnès Sabaté (Sakura Reus) a -48 kg, Marta Also (Rei) a -52 kg, Patrícia Torres (Vital Esport – NT Costa Daurada) a -57 kg, Virginia Giménez (Dojo Lleida) a -63 kg, Marion Velten (Judo Danes) a -70 kg i Ariadna Alonso (Ippon Farners) a -78 kg.

Luis Veloz (Danes) a -60 kg, Giorgi Bendellani (Bushido) a -66 kg, Eole Picot (Condal) a -73 kg, Giorgi Khabuliani (Associació Girona Judo) a -81 kg, Sergi Salas (Associació Girona Judo) a -90 kg, Petru Piesca (Associació Girona Judo) a -100 kg i Daniel Buendia (La Llagosta) a +100 kg van dominar en les seves respectives categories.

D’aquesta manera es va donar inici a una temporada que serà més llarga del que venia sent fins ara, amb la voluntat d’intentar que les temporades s’ajustin a l’any natural. De manera que, per la 2017-2018, la Fase Final del Campionat d’Espanya Absolut tindrà lloc el 22 de desembre del 2018 a Pinto; mentre que el 24 i 25 de novembre tindran lloc les Fases de Sector.

El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – Supercopa d’Espanya Absoluta es celebrarà el 24 de febrer; al llarg del mes d’abril serà el torn de la Supercopa de Catalunya Absoluta, mentre que a l’octubre, el Campionat de Catalunya Absolut posarà el punt i final a la temporada, d’on n’hauran sortit definits els equips que conformaran la delegació per a la Fase Sector.


FOTO: Pablo Martínez Portugués | JUDOYUKO.com