Celebrat el Campionat de Catalunya Júnior amb la mirada posada en la Fase Sector

La localitat tarragonina de l’Hospitalet de l’Infant va ser la designada per a la celebració el passat diumenge 27 de gener del Campionat de Catalunya sub-21, que va comptar amb la participació de 150 judokes que es van disputar no només els títols de Campions de Catalunya sinó també les places per integrar l’equip català que el 10 de febrer prendrà part a la Fase Sector Est, a Badia del Vallès.

Arribats d’arreu del territori i també del Principat d’Andorra, l’activitat als 4 tatamis disposats a les instal·lacions del poliesportiu municipal es va iniciar a les 9:30 h amb la disputa de les eliminatòries.

Esportistes nascuts entre el 1999 i el 2004 van participar-hi i van evidenciar el bon nivell i estat de forma d’aquesta categoria a escala catalana.

Els combats es van anar succeint al municipi tarragoní fins arribar el moment de les finals, que van proclamar els Campions de Catalunya d’enguany, que en categoria femenina són: Jana Cid (Bushido-Rei) a -44 kg, Paula Roset (Bushido-Rei) a -48 kg, Ana Garcia Jurado (Dojo Cambrils) a -52 kg, Patrícia Torres (Vital Esport) a -57 kg, Àngels Rodríguez (Bushido-Rei) a -63 kg, Ai Tsunoda (Dojo Lleida) a -70 kg, Anna Martínez (Esport7) a -78 kg i Janisa Romero (Els Monjos) a +78 kg.

En categoria masculina, els ors van ser per a: Marc Bechdeju (Associació Girona Judo) a -55 kg, Pau Santacreu (Esport7) a -60 kg, Miquel Hernández (Associació Girona Judo) a -66kg, Marc Garcia (NT Barcelona Nord) a -73 kg, Emmanuel Toscano (Dojo Cambrils) a -81 kg, Jules Bressan (Marín) a -90 kg, Ilia Khabuliani (Bushido-Rei) a -100 kg i Jasan Romero (Els Monjos) a +100 kg.

El Campionat de Catalunya sub-21 va posar el punt i final a la temporada júnior a nivell català. Els qui conformin la selecció catalana participaran el 10 de febrer a la Fase Sector que tindrà lloc a Badia del Vallès i on els judokes catalans intentaran aconseguir la classificació per al Campionat d’Espanya del 2 de març a Pinto.


PATRÍCIA TORRES (-57 KG) EN PLENA ACCIÓ | FOTO: JUAN CARLOS CUBERO