Celebrada la Supercopa de Catalunya Absoluta

Darrera prova de la categoria absoluta abans de la disputa del Campionat de Catalunya Absolut el proper 26 d’octubre: les Llars Mundet van acollir el passat dissabte la Supercopa de Catalunya, una competició més del circuit sènior a nivell català i classificable per a la Fase Sector Est que tindrà lloc el 9 de novembre a València.

Malgrat que va ser la primera comtessa de la temporada en categoria absoluta, cal tenir en compte que es tracta d’una categoria en què el calendari de competicions coincideix amb l’any natural, de manera que aquesta va ser una de les darreres proves abans que amb la disputa del Campionat de Catalunya quedi tancada la llista de convocats a la Fase Sector.

La cita va comptar amb una alta participació, especialment de judokes encara en edat sub21 o fins i tot cadet que no van voler perdre l’oportunitat per poder posar a prova els judokes més veterans i evidenciar el relleu generacional en el judo català.

En categoria masculina, victòries de Luis Veloz (Danes) a -60 kg, Gerard Garriga (Pallaresos) a -66 kg, Giorgi Bendeliani (Bushido-Rei) a -73 kg, Emanuel Toscano (Dojo Cambrils) a -81 kg, Ruben Mani (Esport7) a -90 kg, Daniel Buendia (Judo Vallès) a -100 kg i Francisco Perez (FANDJUDO) a +100 kg.

Els ors en els pesos femenins se’ls van repartir: Noèlia Jardo (Esport7) a -48kg, Paula Roset (Bushido-Rei) a -52 kg, Míriam Rosado (NT Barcelona Nord) a -57 kg, Sandra Serapio (Bushido-Rei) a -63 kg i Melissa Bustillo (Judo Condal) a -70 kg.