Catalunya, segona al medaller del Campionat d’Espanya sub-21

24 judokes catalans van participar el passat dissabte al Campionat d’Espanya sub-21, que enguany va tenir lloc a la localitat madrilenya d’Alcalà de Henares.

L’equip català va viatjar fins a la localitat madrilenya acompanyat del Director Esportiu, Jordi Yuste.

6 van ser les medalles que es va penjar la delegació catalana, que la van col·locar en segona posició del medaller, només per darrere de l’expedició madrilenya.

Ilia Khabuliani, Patrícia Torres i Ai Tsunoda es van reivindicar com els millors de la seva categoria penjant-se l’or a -90 kg, -57 kg i -70 kg respectivament.

A aquests cal sumar els bronzes d’un jove Pau Santacreu, encara en edat cadet, a -60 kg; Ana Garcia Jurado a -52 kg; i l’andorrana Lea Adam que va competir representant la delegació catalana.

Noèlia Jardó, Janisa Romero, Marc Garcia i Pol Menchaca es van quedar a les portes de pujar al podi i van haver de conformar-se amb una cinquena posició.

Des de la Federació donem l’enhorabona a l’equip júnior per aquests excel·lents resultats i els instem a treballar per poder seguir aconseguint triomfs allà on vagin representant la Federació.

FOTO: JUAN CARLOS CUBERO