Catalunya s’emporta el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Judo en Categoria Femenina


Catalunya s’emporta el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Judo en Categoria Femenina

Un any més el Pavelló Olímpics de la Vall d’Hebron va acollir una nova edició  del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, aquest cop la 42ª, que enguany era Supercopa d’Espanya.

Com ja ve sent habitual la competició va comptar amb la presència de delegacions d’arreu d’Europa amb esportistes vinguts del Regne Unit, França, Polònia, Portugal, principat d’Andorra, Italia així com representants de tota la geografia espanyola. En total 255 judokes que van fer vibrar al públic en una intensa jornada de Judo. Els directors esportius de la FCJiDA, Paco Franco i Jose Conde comentaven: “Estem molt satisfets del Trofeu, tant a nivell esportiu com a nivell organitzatiu, totes els comentaris que estem rebent son molt positius i això ens permet marcar-nos fites més ambicioses de cara a properes edicions”, i afegien “Volem  agrair la implicació de tothom dins de la Federació, ells són els que fan possible aquesta gran festa del judo Català”.

A nivell esportiu la delegació Catalana va demostrar un gran nivell,  prova d’això és que en categoria femenina la delegació catalana va aconseguir emportar-se el Trofeu Ciutat de Barcelona, quedant-se a les portes en categoria masculina, on els nostres van ser superats pels esportistes de la comunitat Valenciana.

A nivell individual destacar en categoria femenina l’or de la Laia Talarn de les Escolàpies Llúria (-78kg.), la plata de Noelia González del Bushido a +78Kg i els bronzes de Daine Cordero Nucli Priorat-Tortosa  a -48kg, Melani Chisari del Savas-AJAE a -63Kg. i de Marta Antón del Bushido a +78kg.

En categoria Masculina, els judokes del Securitas-Girona Teimuraz Khachidce (-90 kg.) i Jaba Bitsadze (-81kg.) van aconseguir pujar al més alt del podi, les plates van anar a càrrec del jove judoka del club Vital Esport David Garcia Torné (-60Kg.) i de Fran Molina del Judo Club Valles (-100 kg.). Bronzes pel Daniel Buendia de la Llagosta (-100 Kg.) i Víctor Garcia Osado del Vital Esport (-73Kg.)

Els seleccionadors catalans Juan Ma Burdalo i Rebeca Garcia, després de la competició valoraven molt positivament aquest resultats, que són una molt bona referencia de cara a la Fase Sector del campionat d’Espanya absolut que es disputarà el proper mes d’abril.

L’entrega de Premis va anar a Càrrec de:

·  Sr. Femin Parra – President de la FCJiDA

·  Sr Xavier Amador – director de relaciones institucionals de l´ àrea de qualitat de vida, igualtat i esports de l ´Ajuntament de Barcelona

·  Sr. Salvador Gómez – President de la Federació Valenciana de Judo

·  Sr. John Lee – Director Esportiu de la RFEJyDA

·  Sr. Javier Alonso – Responsable de Copes d´Espanya de la RFEJyDA

·  Sr. Jordi Yuste – Vicepresident Esportiu de la FCJiDA

·  Sr. Isabelo Pacheco – Vicepresident Institucional de la FCJiDA

·  Sr. Emilí Serna - 9è DAN i Expresident de la FCJiDA

Enllaç resultats

Enllaç articles TV i radio

Enllaç galería de fotografies (Josep Xancó)