Catalunya classifica a 22 esportistes per la Fase final del Campionat d’Espanya Abolut


Aquest cap de setmana s’ha iniciat el campionat d’Espanya Absolut amb la disputa de les 5 Fases Sectors que decideixen els classificats per la Fase Final del Campionat d’Espanya que es disputarà a Pinto el Proper 25 d’Abril.

L’equip català va tornar de la Fase Sector Est a Valencia amb 19 classificats als que cal afegir els tres esportistes que disposaven de plaça directa mitjançant el rànquing de Copes d’Espanya (Laia Talarn, Eric Peña i Noelia Gonzàlez)  

Els seleccionadors Catalans, JuanMa Burdalo i Rebeca Garcia indicaven la seva satisfacció pels resultats obtinguts, ja que enguany s’han classificat 4 esportistes més que al 2014. La Rebeca Garcia destacava la joventut de l’equip amb judokes juniors i alguns en edat cadet, el que dona tranquil·litat de cara al futur. Però ens recordava que l'èquip el completen judokes veterans amb experiència en aquest tipus d'esdeveniments i amb potencial de tornar de Pinto amb una medalla. Per la seva banda en JuanMa Burdalo indicava: “Ara cal que aquest èxit sigui complert, millorant les 4 medalles aconseguides la passada  l’edició ”.

L’equip Català a Pinto el formaran: -60 Luis Veloz; -60 David Garcia; -66 Eric Peña; -66 Javier Cabello; -73 Edgar Masanes; -81 Tomas Morales; -90 Sergi Salas; -100 Daniel Buendia; -100 Fran Molina; -48 Daine Cordero; -48  Marta Also; -48 Carol Zambudio; -52 Anna Mercader; -57 Patricia Torres; -63 Miriam Panè; -63 Melani Chesar; -70 Marion Velten;-70 Virginia Gimenez; -78 Laia Talarn; -78 Yolanda Torres; +78 Noelia Gonzalez; +78 Marta Antón   

Enllaç galería de fotografies (Hector Andreu)     

Resultats