Catalunya classifica 20 judokes per al Campionat d’Espanya Absolut


Amb la mirada posada en el Campionat d’Espanya Absolut que tindrà lloc a Extremadura el dia 22 de desembre, dissabte passat es va celebrar al Vendrell la prova classificatòria per a aquest campionat, la Fase de Sector Est del Campionat d’Espanya Absolut.

Judokes de Catalunya, la Comunitat Valenciana, la Regió de Múrcia i les Balears es van citar a la localitat tarragonina per repartir-se els passaports per a la gran cita que es disputarà a Cáceres.

En el cas del sector est, al que pertany Catalunya, per tal d’aconseguir el bitllet per a la fase final, cal estar entre els tres primers classificats de cada categoria. A ells cal sumar-hi els judokes que accedeixen a una plaça per al Campionat d’Espanya per la seva bona classificació en el rànquing de Copes d’Espanya com és el cas de Mireia Lapuerta (-48 kg), Melanie Chisari (-63 kg), Elena Gasull (-52 kg), Ai Tsunoda (-70 kg) i Leonid Gasyukh (+100 kg).

Oriol Subirana (-60 kg), Pol López (-66 kg), Giorgi Bendeliani (-73 kg), Dymytro Tsiukh (-81 kg), Teimuraz Khachidze (-90 kg), Sergi Salas (-90 kg), Ilia Khabuliani (-90 kg), Víctor Barrero (-100 kg), Miquel Àngel Díaz (+100 kg), Paula Roset (-48 kg), Sainza Iglesias (-52 kg), Patrícia Torres (-57 kg), Marion Velten (-70 kg), Clàudia Salgado (-78 kg) i Marta Anton (+78 kg) completen la llista de 20 esportistes que representaran Catalunya al Campionat d’Espanya Absolut 2018 el proper 22 de desembre.Foto: Nucli de Tecnificació BCN Nord