Catalunya, Campiona del Trofeu Internacional “Ciutat de Barcelona” Femení

Vora 300 judokes van participar dissabte passat a la 45a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona que un any més es va disputar al Pavelló Olímpic de la Vall d’Hebron. Esportistes arribats de fins a 12 autonomies, de França, Itàlia, el Principat d’Andorra i Mònaco van prendre part d’aquesta prova que un cop més ha format part del circuit de Copes d’Espanya, amb la màxima denominació: Supercopa d’Espanya.

València i Catalunya van liderar el medaller en categoria masculina i femenina respectivament, enduent-se d’aquesta manera el Trofeu Internacional “CIutat de Barcelona”.

Els judokes catalans es van penjar un total de 8 medalles: 4 d’or, aconseguides per Dmytro Tsiukh (-81 kg), Viktor Makukha (-90 kg), Marta Also (-52 kg) i Ai Tsunoda (-70 kg). Elena Gassull es va proclamar Subcampiona a -52 kg i Marta Anton (+78 kg), Jordi Maya (+100 kg) i Pedro Pablo González (-100 kg) van quedar en tercer lloc.

Un any més, la Supercopa d’Espanya Absoluta de Barcelona ha comptat amb una molt bona participació i un molt bon nivell que van fer de la jornada, tot un espectacle d’aquest torneig ja consolidat i marcat en vermell en el calendari.

El lliurament de premis va anar a càrrec del Sr. Mario Muzas (Comissionat de la Federació Espanyola de Judo), Sr. Santi Siquier (Representant Territorial de la Secretaria General de l’Esport), Sr. Gabriel Arranz (Institut Barcelona Esports), Sr. Fermin Parra (President de la FCJiDA) i Sr. Isabelo Pacheco (Vicepresident Institucional de la FCJiDA).

Resultats

Galería fotografiesFOTO: Juan Carlos Cubero