Catalunya aconsegueix set medalles al Campionat d’Espanya Junior (Escrit i fotografies: Ferran Piqué)


Un total de 26 judokes catalans van desplaçar-se el passat divendres cap a la localitat madrilenya de Villaviciosa de Odón per tal de disputar el Campionat d’Espanya en categoria sub-21, tots ells amb l’objectiu de pujar al calaix més alt del podi.

La competició va estar dividida en dos blocs, el dissabte va ser el torn de les noies, mentre que el diumenge, el dels nois.

En categoria femenina, l’expedició catalana va aconseguir 3 medalles de bronze: a -44 kg, Mireia Lapuerta i Marta Also i Daine Cordero a -48 kg. A aquests resultats cal sumar les cinquenes posicions de Carla Montáñez (-48 kg), Anna Espuny (-57 kg) i Míriam Pané (-63kg); i les setenes de Raquel Pascual (-57 kg) i Marta Antòn (+78kg).

Pel que fa a l’actuació dels nois, la selecció quadribarrada va aconseguir un total de quatre medalles: els bronzes de Carlos Platier (-81 kg) i Amai Sánchez (-55 kg), i les plates de Jesús Fuentes (-81 kg) i Gerard Garriga (-55 kg). Per altra banda, Oriol Subirana (-55 kg), Toni Torra (-60 kg) i Juli Palacios (-100 kg) van obtenir la setena plaça.

Ferran Piqué

Podeu consultar tots els resultats al següent enllaç:

http://www.fedecatjudo.cathttp://backend.fedecatjudo.cat/media/public/document/file/986/Resultados_Cpto._Espa_a_Junior_2014.pdf