Catalunya aconsegueix 15 medalles a la Copa d´Espanya de Veterans


Aquest passat cap de setmana (13 i 14 de juny) s´ha celebrat al Palau Municipal d´Esports Vista Alegre (Cordova) la Copa d´Espanya de Veterans amb una participació de 220 judokes provinents de les 17 autonomíes. 

El nostre President, Fermin Parra Berguices, es va desplaçar fins a la localitat andalusa per acompanyar i recolzar aquest col.lectiu en aquest esdeveniment. 

Catalunya va sumar un total de 15 medalles, 6 d´or, 2 d´argent i 7 de bronze. Les medalles d´or se les van endur: Mario Samper (-100 Kg M2) del Judo Badía, David Roca (-73 Kg M4) del Judo Moià, Luis Torres (-100 Kg M6) del Judo Granollers, Rafael Murillo (-66 Kg M7), Manuel Espinosa (-100 Kg M3) i Pedro Carpintero (+100 Kg M8) del Judo GE i EG). Les medalles d´argent va ser per: Manuel Hernandez (-90 Kg M4) del Judo Badía i Jose I Hernandez (-81 Kg M7) del Judo PIneda. I per últim les medalles de bronze van ser per Jonathan Arquillo (-66 Kg M1), Alexis Mateu (+100 Kg M3) i Hector Gonzalez (+100 Kg M3) del Judo Badia, Jordi Espinosa (-100 Kg M3) del Judo GE i EG, Adrian Marin (-90 Kg M4) del Judo Vilanova, Enric Martorell (-90 Kg M5) del Judo Tao, i Jose Luis Sopesens (-100 Kg M5) del Judo Santa Perpètua. Cal destacar també les setenes classificacions de Felipe Coya  (-100 Kg M1) del Judo Badia i de David Viladomiu (-81 Kg M4) Judo Basic.

L´entrega de premis va ser a càrrec del President de la Federació Andalusa de Judo, Carlos Fernando Calvo i del President de la Federació Catalana de Judo, Fermín Parra Berguices, D. Gerardo Poncela, comisionat de la RFEJYDA, MIguel Reina, President de l´Institut Municipal d´Esports i Agustín Palomares, diputat provincial de la Diputació de Cordova. 


El President i la Junta Directiva volen felicitar i agrair el gran esforç que està realitzant aquest col.lectiu, situant a Catalunya en una posició molt destacada dins  del Judo de Veterans

Us adjuntem la relació de resultats:

enllaç resultats

enllaç galería de fotos