Catalunya, 4 medalles i 4a en el medaller al Campionat d'Espanya sub21

Fins a 5 medalles va aconseguir penjar-se la delegació catalana que el passat dissabte 22 de febrer va participar al Campionat d’Espanya sub-21 que va tenir lloc a Alcalà de Henares. 2 bronzes, 1 medalla d’argent i una d’or són el balanç de la participació catalana a la cita, en què Catalunya va aconseguir acabar en quart lloc en el medaller, per darrere de València, Madrid i Galícia.

El gironí Marat Kryzansky es va proclamar Campió d’Espanya sub-21 en la categoria de -90 kg. Kryzansky en va tenir prou amb quatre combats per alçar-se amb la medalla d’or i sumar la seva primera medalla en un Campionat d’Espanya. També es va estrenar en un podi d’un campionat estatal el seu company de club, Artur Xargay que va pujar al tercer calaix del podi de -73 kg. També van quedar en tercer lloc Jasan Romero a +100 kg i Ainhoa Lopez a -70 kg.

Per la seva banda, la lleidatana Marion Liengme es va coronar Subcampiona d’Espanya Júnior a la categoria de -57 kg, en perdre la final davant de la madrilenya Mafalda Reis. 

En aquesta edició i a causa de la coincidència de les cites en el calendari, la vigent Campiona d’Espanya Júnior a -70 kg i principal favorita a l’or, Ai Tsunoda no va participar del Campionat per trobar-se al Grand Prix de Düsseldorf, on va quedar en 5è lloc.