Castelldefels es converteix en la capital mundial del tatami per una setmana (per Ferran Piqué)

 

Castelldefels es converteix del 4 a l’11 de juliol en la capital mundial del judo amb la celebració d’un camp d’entrenament avalat per la Federació Europea que congregarà els millors judokes de l’èlit del judo internacional.

L’stage de Castelldefels s’ha anat consolidant any rere any com una cita clau per a moltes federacions estatals que aprofiten l’agradable clima mediterrani, així com la proximitat de la platja des del lloc d’entrenament, que al cap i a la fi són els atractius de molts judokes per escollir la localitat catalana per a començar la preparació per als Campionats del Món que es celebraran del 25 al 31 d’agost a Chelyabinsk, Rússia.
La selecció espanyola aprofitarà aquests dies per tal de concentrar tota la seva artilleria abans d’afrontar un intens estiu de competicions, dins d’aquesta convocatòria hi ha la presència d’una esportista catalana, la judoka Laia Talarn que afronta aquests entrenaments amb la mirada posada en el seu proper repte, el Grand Prix de Xile, prova puntuable per la classificació olímpica.
La Federació Catalana i D.A. no ha volgut perdre l’oportunitat de que els seus entrenin amb els millors hi ha donat l’oportunitat a uns quants esportistes de compartir tatami amb els millors.
Enguany s’arriba a la 25a edició d’aquest camp d’entrenament i per commemorar l’aniversari, l’organització ha preparat una sèrie de sorpreses, entre elles, una Master Class dirigida a judokes en categories de promoció (benjamí, aleví, infantil i cadet) que serà impartida el proper dimarts 8 en el tatami d’entrenament pel seleccionador espanyol masculí sènior, Joaquin “Quino” Ruiz i pel responsable de la secció de judo del CAR de Madrid, Hector Rodríguez.
Ferran Piqué

Enllaç programació