Campionat de Catalunya Cadet

La Llagosta va ser seu dissabte del Campionat de Catalunya Infantil i Cadet, esdeveniment que va omplir la localitat vallesana durant una intensa jornada de judo que es va poder viure al Pavelló Municipal d’El Turó.

Judokes arribats d’arreu del territori, nascuts els anys 2002, 2001 i 2000 van disputar durant tot el matí el Campionat de Catalunya Cadet, que enguany s’ha celebrat més aviat del que es venia fent en temporades anteriors.

En aquesta competició va ser la primera en què es van implementar els canvis de normativa d’arbitratge que recentment s’han fet des de la Federació Internacional.

Durant tota la matinal es van viure combats de molta intensitat i d’alt nivell que reafirmen el que es venia constatant des de les últimes proves, i és que es tracta d’una categoria amb esportistes que estan pujant molt forts des de les categories inferiors.

Amb els resultats d’aquesta prova, i juntament amb els de les ja disputades i els de la Supercopa de Catalunya del mes de març al Vendrell s’elaborarà l’equip català que participarà al Campionat d’Espanya.

En categoria masculina es van proclamar Campions de Catalunya Cadet: Toni Borràs (Esport-7) a -46 kg, Derek Garrigo (Esport-7) a -50 kg, Pau Santacreu (Esport-7) a -55 kg, Pol Lopez Lopez (Esport-7) a -60 kg, Marc Garcia (NT Barcelona Nord) a -66 kg, Maxime Le Monze (Maristes Sant Joan) a -73 kg, Jordi Perez Mendiguren (Esport-7) a -81 kg, Alex Martinez (FEDAC-Amílcar)  a -90 kg i Aaron Cepedo (Dojo Lleida) a +90 kg.

Es van proclamar Campiones de Catalunya: Aixa Ejaz (Condal) a -40 kg, Marina Garriga (Pallaresos) a -44 kg, Paula Roset (Rei) a -48 kg, Ana Garcia (Cambrils) a -52 kg, Gemma Ballesteros (Bushido) a -57 kg, Alícia Caballero  (Badia) a -63 kg, Ai Tsunoda (Lleida) a -70 kg i Aina Cornellà (Olèrdola) a +70 kg.

El President de la Federació Catalana de Judo i D.A., Fermín Parra; el Regidor d’Esports de la Llagosta, Jordi Jimenez; i el Vicepresident Institucional de la FCJiDA, Isabelo Pacheco van ser els encarregats de lliurar els premis als medallistes.


Foto. Derek Garrido, Campió a -50 kg. | Foto. Juan Carlos Cubero