Campionat d´Espanya en edat escolar 2015 (fotografies Hector Andreu)


Fotografia Hector Andreu

El cap de setmana del 9-10 de maig es va disputar a la localitat de Jaca el Campionat d’Espanya en Edat Escolar (Infantil i Cadet).

La Federació catalana va  van desplaçar a aquesta competició 54 esportistes, 27 en Categoria Infantil (S15) i 27 en Categoria Cadet (S18).  

En la jornada de dissabte el cadets van aconseguir 2 ors, un argent i nou bronzes a càrrec de: Or per la Marina Garriga (-40) i la Marta Anton (+70); Argent per l’Illia Khabuliani (-81) i Bronzes per la Nerea Gonzalez-Elipe (-40), la Mireia La Puerta (-44), la Patricia Torres (-57), l’Aleix Soler (-46), l’Ivan Jimenez (-60), el Javier Cabello (-66), l’ Emanuel Toscano (-81), el Pol Menchaca (-81) i el Jorge Gallego (+90).

Diumenge va ser el torn pels infantils, on els nostres van aconseguir nou medalles, dues d’or, dues d’argent i 5 de bronze. Els medallistes catalans infantils van ser: Or  per l’Ai Tsunoda (+63) i el Marc Garcia (-60); Argent pel Jordi Acedo (-50) i el Pau Casado (-55); Bronze per la Noelia Jardo (-36), la Jana Cid (-36) l’Angels Rodríguez (-52) l’Arnau Heredia (-66) i el Ricard Muñoz (+66)

Per equips la selecció quadribarrada va quedar tercera en categoria cadet femenina i segona en la categoria infantil masculina.

En finalitzar la competició els seleccionadors Infantils Carlos Figueras, Noelia González i cadets Dani Carreño i Santi Martínez mostraven la seva satisfacció pel rendiment i compromís de tots els esportistes, tota una garantia de futur, per Catalunya.

Per la seva banda el vice-president esportiu, Jordi Yuste, que va acompanyar la delegació, destacava “ hem estat un gran equip en tots els aspectes, he vist a tots els nois i noies lluitant fins al final, amb voluntat d’aconseguir pujar al podi”

La Federació  Catalana vol felicitar a tots els esportistes per la gran competició realitzada i fer extensible aquesta felicitació als clubs, entrenadors i famílies dels esportistes.


Enllaç resultats

Enllaç galería de fotografies (Hector Andreu)