BONES ACTUACIONS CATALANES A LES PROVES INTERNACIONALS DE TEPLICE I LIGNANO

Les localitats italiana i txeca de Lignano i Teplice han estat els destins on aquest cap de setmana s’hi han disputat proves del circuit internacional de la International Judo Federation i fins on s’hi han desplaçat judokes catalans.

A Lignano hi ha tingut lloc la Copa d’Europa Júnior que ha deixat un balanç d’una medalla de bronze i una novena plaça. Javier Cabello, Patrícia Torres i Mireia Lapuerta han estat els tres representants catalans en aquesta cita internacional.

Lapuerta s’ha penjat la seva onzena medalla en una prova d’aquesta categoria en acabar tercera a -48 kg. Torres (-57 kg) ha aconseguit un novè lloc després d’haver-se imposat en els dos primers enfrontaments però caure a ¼ de final i no superar la repesca. 

Per la seva banda, Javier Cabello ha aconseguit vèncer els dos primers encontres però ha caigut a 1/8 de final quedant sense opció de repesca.

Marina Garriga i Paula Roset han estat a Teplice, a la Copa d’Europa Cadet. 9a plaça per a Garriga a -44 kg, que tot i començar amb bon peu desfent-se del primer obstacle, no ha pogut derrotar les dues següents rivals. La seva companya, Roset, a -48 kg, ha quedat fora de la competició en un ajustat primer combat que s’ha decidit per la mínima a favor de la judoka austríaca.