BONA ACTUACIÓ CATALANA A LA COPA D’EUROPA DE MÀLAGA

El Polideportivo Ciudad Jardín situat a la localitat andalusa de Màlaga ha acollit aquest passat cap de setmana, la Copa d’Europa de la ciutat. Aquesta prova que forma part del circuit europeu va comptar amb la participació d’esportistes arribats de més de 20 països d’Europa, Àsia i Amèrica.

Enguany la selecció espanyola va comptar amb la presència de fins a 4 judokes catalans. Per una banda, David Garcia a -60 kg es va quedar a les portes d’accés al combat per medalla, acabant en 7a posició.

Mireia Lapuerta, tot i ser júnior i acabar-se de canviar de categoria de pes, va plantar cara davant de totes les seves rivals i només va caure a semifinals i tampoc va poder arrabassar el bronze en el combat per medalla i finalitzar en cinquè lloc.

Per la seva banda, Daine Cordero, que va competir a -52 kg no va superar el primer enfrontament i va quedar eliminada sense possibilitat de repesca. Carla Ubasart, a -57 kg, va vèncer el primer combat per ippon però va haver de conformar-se amb un novè lloc en perdre els dos encontres següents davant de les representants d’Alemanya i Itàlia.

El balanç de la participació catalana es va saldar amb una cinquena, setena i una novena posició. Durant aquesta setmana, Màlaga ha tornat a ser escollida per acollir el Camp d’Entrenament Olímpic “Going for Gold”, on participaran els judokes catalans aprofitant que s’hi concentraran judokes d’alt nivell.

Carla Ubasart i Daine Cordero ja tenen la vista posada en el Campionat d’Europa sub-23 pel que han estat convocades.  Aquest campionat tindrà lloc des del 10 i fins al 14 de novembre a la ciutat de Tel-Aviv.


FOTO D’ARXIU: HECTOR ANDREU