Bona actuació catalana a la Copa d'Europa de Coimbra (sub-21)

6 judokes catalans es van desplaçar el passat cap de setmana fins a la localitat portuguesa de Coimbra per disputar-hi la Copa d’Europa de Coimbra, prova del circuit mundial de la Federació Internacional i puntuable pel rànquing mundial sub-21.

Els esportistes catalans van aconseguir dues medalles. Oriol Subirana es va imposar en la categoria de -55 kg després de vèncer tots els seus enfrontaments i desfer-se per ippon de l’italià Andrea Carlino a la final. D’aquesta manera, Subirana, vigent Campió d’Espanya sub-21, es va penjar la seva primera medalla d’or en una Copa d’Europa i suma 100 punts en el rànquing mundial.

Mireia Lapuerta, encara en categoria cadet, va aconseguir la segona posició a -44 kg. Lapuerta, que venia de proclamar-se Campiona d’Espanya sub-21 va derrotar totes les judokes de la seva lliga menys a la italiana Elisa Adrasti.

A destacar també la cinquena posició de Marta Also a -48 kg que es va quedar a les portes de la medalla en no poder superar a la madrilenya Laura Martínez en el combat pel bronze.

Gerard Garriga, a -60 kg, va caure a ¼ de final contra el que després va resultar campió del torneig després d’haver guanyat el seus primers dos combats; tot i això, el subcampió d’Espanya va acabar en 9è lloc.

Marina Garriga a -44 kg i Jorge Gallego a -100 kg no van estar tan de sort i van perdre els primers combats quedant-se sense poder disputar combats per medalla.