BON PAPER DELS JUDOKES CATALANS AL CAMPIONAT D’EUROPA DE VETERANS

Gairebé 500 judokes arribats de 37 països s’han donat cita des del dia 23 i fins al 26 de juny a la localitat croata de Porec, que ha acollit per primer cop el Campionat d’Europa de Veterans. La categoria de veterans està adreçada a aquelles persones de més de 30 anys, que competeixen en diferents grup segons la franja d’edat i el pes.
La competició ha comptat amb la participació de dos judokes catalans, Pedro Carpintero i Enric Martorell que han viatjat a Croàcia integrant la delegació espanyola. 
Carpintero, que ha competit en la categoria de -100 kg M8, ha acabat en 2a posició i s’ha proclamat, per tant, Subcampió d’Europa. El judoka gironí n’ha tingut prou amb dos enfrontaments per pujar al podi; de fet, en el seu pes només hi havia tres participants i per això s’ha fet una lliga de 3. 
El seu company d’equip, Enric Martorell ha participat en la categoria de -90 kg M6. El judoka del TAO ha disputat fins a 5 combats. Martorell s’ha imposat  en primera ronda i posteriorment ha cedit en segona davant del representant francès. Ja en la zona de repesca, el català ha anat avançant fins arribar al combat per la medalla de bronze; que ha perdut, havent-se de conformar amb una meritòria 5a plaça.
A més, Pedro Carpintero també ha competit en la prova per equips; en què l’equip espanyol ha quedat en segon lloc per darrere de l’expedició francesa.
La propera cita a nivell internacional per Carpintero i Martorell serà el Campionat del Món de Veterans que se celebrarà a Florida del 18 al 21 de novembre.