Barcelona preparada per acollir la Supercopa d’Espanya Absoluta – Trofeu Internacional

Tot preparat a la ciutat comtal perquè dissabte 16 de febrer, el Pavelló Olímpic de la Vall d’Hebron aculli la 46a edició del Trofeu Internacional “Ciutat de Barcelona”, que enguany torna a formar part del circuit de Copes d’Espanya amb la màxima distinció, Supercopa d’Espanya.

Des de les 9:00 h i fins a les 13:00 h, els 5 tatamis disposats al pavelló barceloní; mentre que a les 14h s’iniciarà el bloc de finals.

Enguany el Trofeu comptarà amb la participació de més de 170 judokes. Un total de 16 expedicions es desplaçaran des d’arreu d’Espanya, Itàlia, França i el Principat d’Andorra.

A les 15:00 h està previst que es posi el punt i final a aquesta 46a edició amb el lliurament de medalles.

De l’expedició catalana, conformada per una cinquantena d’esportistes, en destaquen Sergi Salas, Teimuraz Khachidze, Ilia Khabuliani, Jazmin Arjona, Ai Tsunoda o Marta Anton.

L’entrada és oberta a tota la ciutadania que des d’abans de les 9:00 h ja podrà accedir al Pavelló on es disputi aquest prestigiós Trofeu Internacional.

En acabar la competició, aprofitant el tatami la Federació organitza una nova edició del Programa JudoXics; programa de difusió dels valors del judo i adreçat als més petits per fomentar el joc a través de l’esport i potenciar l’amistat entre practicants d’aquesta art marcial.

Més informació